E-bike FrieslandE-bike fiets tips


Heeft u ook een fiets tip?
Geef hem hier door!

wegwijzer-klein



 Privacyverklaring

Dit privacy statement betreft de verwerking van persoonsgegevens via www.e-bikefryslan.nl, verder genoemd ‘Website’.

Verantwoordelijke
E-bikefryslan.nl is verwerkingsverantwoordelijke in de zin van de Privacywetgeving (AVG).

E-bikefryslan.nl respecteert de privacy van alle bezoekers aan onze Website. Wij verzamelen alleen persoonsgegevens die noodzakelijk zijn voor het tonen van de Website en de daarop aangeboden diensten. Daarnaast bieden wij een aantal diensten aan waarvoor het verwerken van persoonsgegevens noodzakelijk is, te weten een contactformulier. Voor het gebruik van cookies op onze Website, zie ons cookie statement.

Via deze Website verzamelde persoonsgegevens worden conform de Privacywetgeving verwerkt. Middels dit Privacy Statement wil E-bikefryslan.nl u informeren over de verwerking van uw persoonsgegevens door Pims-Page.com via onze Website. Neem voor vragen gerust contact via ons contactformulier.

Welke gegevens verzamelen wij?
E-bikefryslan.nl verzamelt in principe geen persoonsgegevens, tenzij u deze aan ons verstrekt via het contact formulier op deze Website. In deze gevallen verzamelen wij uitsluitend de volgende persoonsgegevens:

- Naam
- Email adres

 Cookies
Deze Website maakt daarnaast gebruik van cookies. In sommige gevallen stelt de wet cookie gebruik gelijk met de verwerking van persoonsgegevens. Persoonsgegevens die door middel van de cookies op onze Website zijn verzameld worden alleen gebruikt voor het leveren van de diensten op deze Website en voor analytische doeleinden. Voor meer informatie over het gebruik van cookies, zie onze cookie statement.

Waarvoor worden de op E-bikefryslan.nl verzamelde persoonsgegevens gebruikt?
De persoonsgegevens die wij via onze Website verzamelen worden alleen gebruikt voor de doelen waarvoor zij zijn verstrekt. Wij zullen deze gegevens die u middels het invullen en opsturen van het contact formulier aan ons verstrekt, gebruiken voor het beantwoorden van uw vraag op opmerking.

Hoe lang worden mijn persoonsgegevens bewaard?
Wanneer u een vraag op opmerking plaatst, worden uw gegevens bewaard zo lang zij noodzakelijk zijn voor het verlenen van onze diensten of voor zo lang wij een dienst-relatie met u hebben. Na afloop van deze dienstrelatie worden uw persoonsgegevens maximaal drie jaar in identificeerbare vorm en daaropvolgend maximaal vijf jaar in geanonimiseerde vorm bewaard.

 Worden mijn persoonsgegevens beveiligd?
E-bikefryslan.nl hecht veel waarde aan uw privacy. Wij nemen daarom beveiligingsmaatregelen om diefstal, verlies of anderszins onrechtmatig gebruik van uw persoonsgegevens te voorkomen. Wij werken onder meer met beveiligde verbindingen en waar nodig met versleutelde communicatie. Daarnaast nemen wij maatregelen met betrekking tot fysieke en logische toegangsbeveiliging.

Worden mijn persoonsgegevens verstrekt aan derden?
E-bikefryslan.nl zal uw persoonsgegevens nooit verkopen aan derden. E-bikefryslan.nl zal uw persoonsgegevens ook niet verstrekken aan derden, tenzij wij daartoe wettelijk verplicht zijn, bijvoorbeeld op grond van een rechtmatige vordering van bevoegde autoriteiten en behoudens de gevallen wanneer wij gebruik maken van bewerkers of derden-dienstverleners.

Derden-dienstverleners
E-bikefryslan.nl kan gebruik maken van derden voor het verlenen van bepaalde diensten, bijvoorbeeld een extern ingehuurde webmanagers of tekstschrijvers

Waar kan ik een verzoek indienen om mijn persoonsgegevens in te zien, te laten corrigeren of te laten verwijderen?
U kunt een verzoek tot inzage in de door E-bikefryslan.nl via haar Website over u verzamelde persoonsgegevens indienen door het sturen van een e-mail, klik hier. Ter controle van uw identiteit vraagt E-bikefryslan.nl u een kopie van uw identiteitsbewijs mee te sturen waarbij uw pasfoto en BSN-nummer onzichtbaar zijn gemaakt. Naar aanleiding van dit inzageverzoek kunt u de E-bikefryslan.nl verzoeken uw persoonsgegevens aan te passen of te verwijderen.

Dit beleid is opgesteld in maart 2018 en voor het laatst gewijzigd in maart 2018. Wanneer E-bikefryslan.nl wijzigen doorvoert in de manier waarop met de via deze Website verzamelde persoonsgegevens wordt omgegaan, zal dit via een wijziging in het privacy statement bekend worden gemaakt. Bij ingrijpende wijzigingen zullen wij u op de hoogte stellen via e-mail.

Dit privacy statement is voor het laatst gewijzigd op 8 maart 2018.


 Cookie Statement

In dit document willen wij u informeren over het gebruik van cookies op de website van E-bikefryslan.nl. Het betreft meer specifiek het gebruik van cookies op het domein www.pims-pages.com

Zoals de meeste websites, gebruikt ook onze website technologieën die kleine databestanden plaatsen op uw computer, tablet of mobiele telefoon. Door deze kleine bestandjes kunnen wij bepaalde informatie over u onthouden, zoals uw taalinstellingen, maar ook bepaalde informatie voor analytische doeleinden opslaan. De Website van E-bikefryslan.nl maakt alleen gebruik van cookies voor technische en analytische doeleinden. Omdat de cookies die wij plaatsen “geen of slechts geringe” inbreuk op de privacy maken, vragen wij niet om uw toestemming.

Voor meer informatie over cookies en soortgelijke technologieën in het algemeen, raadpleeg deze website: http://www.allaboutcookies.org

Wanneer u het gebruik van cookies niet wilt toestaan, danwel bepaalde cookies wilt verwijderen, kunt u gebruik maken van de hulpmiddelen die in de meeste commerciële browsers beschikbaar zijn. De voorkeuren zullen voor elke browser die u gebruikt apart moeten worden ingesteld en verschillende browsers bieden verschillende functionaliteiten en opties.

- De cookies die wij op deze website gebruiken zijn:

 Technische cookies
Deze cookies zijn nodig om deze site correct te laten werken. Denk daar bij aan (indien van toepassing) het bijhouden van de inlog-status, en de sessie-id’s. Daarnaast zijn er kleine sessie settings zoals ‘site-taal’ welke op dit moment NL is. Ook bijvoorbeeld de interne statistieken van het sitebezoek worden door middels van cookies bijgehouden. Deze cookies zullen ‘verdwijnen’ bij het sluiten van uw browser.

  Facebook - Twitter
Op deze site zijn knoppen opgenomen om pagina’s te kunnen promoten of delen op sociale netwerken Facebook en Twitter. Deze knoppen worden gerealiseerd door code die wordt aangeleverd door Facebook en Twitter zelf.
Hiervoor zal een cookie worden gebruikt.

  Google en Google+
- Deze cookies wordt gebruikt voor Google Analytics, waarmee wij analytische data over de Website(s) kunnen verzamelen, zoals het aantal bezoekers, de duur van een bezoek en de gemiddelde duur per pagina. Op deze site is een knop opgenomen om pagina’s te kunnen promoten of delen op sociale netwerk van Google+ Hiervoor zal een cookie worden gebruikt. 

E-bikefryslan.nl gebruikt de informatie van Google Analytics om inzicht te krijgen in het gebruik van de website en om de gebruikerservaring te verbeteren. We volgen hierin de handleiding Privacyvriendelijk instellen van Google Analytics van de Autoriteit Persoonsgegevens. Dit betekent dat we Google hebben geïnstrueerd om de laatste drie cijfers van je IP-adres te verwijderen (anoniem maken) en dat we de standaardinstellingen om "data met Google te delen", hebben uitgeschakeld.

Daarnaast heeft E-bikefryslan.nl een verwerkersovereenkomst met Google Inc. gesloten. We maken geen gebruik van andere Google-diensten in combinatie met de Google Analytics cookies. De beperkte informatie die door het gebruik van Google Analytics wordt gedeeld met Google wordt overgebracht naar en door Google opgeslagen op servers in de Verenigde Staten. Google is aangesloten bij het EU/US Privacy Shield, waardoor een passend beschermingsniveau voor de verwerking van persoonsgegevens wordt gewaarborgd.

- Hoe kunt u zelf bepalen welke informatie naar Google wordt verzonden?
Voor meer informatie over hoe Google de data gebruikt en hoe deze beheerd kan worden klikt uw op de link hieronder.
https://www.google.com/intl/nl/policies/privacy/partners/

- Hoe Google gegevens gebruikt wanneer u sites of apps van onze partners gebruikt.

- Google veiligheidscentrum
https://www.google.nl/intl/nl/safetycenter/

- Google browser ad-on Opt-Out Google analytics
https://tools.google.com/dlpage/gaoptout

Voor vragen over ons cookie statement kunt u altijd contact opnemen via e-mail

Dit cookie beleid is voor het laatst gewijzigd op 08 maart 2018


 

Wij gebruiken Cookies om onze website goed te laten werken. Cookies zijn essentieel om deze site te bezoeken.
Meer over Cookies op onze Privacy&Cookie pagina.

  Ik accepteer cookies van deze site.
EU Cookie Directive plugin i.s.m. www.channeldigital.co.uk